Lemferdinge

Appartement Lemferdinge

Appartement Lemferdinge

Zitkamer
Omdat wij vinden dat zitten net zo belangrijk is als slapen, hebben wij ruim aandacht gegeven aan het zitgedeelte. Er staat een royale  tafel met twee comfortabele leren stoelen. Ook zijn er twee goed  zittende fauteuils. Er is een TV (interactief)  aanwezig.

Slapen
In het appartement is een verhoogd gedeelte waarop het bed is geplaatst. Vroeger was dit het "opkamertje", de slaapplaats van de "meid". Door een en ander aan de vorm te veranderen is er een mooie slaapplaats gemaakt. Het tweepersoonsbed is een boxspringbed met topdek.

Keuken
In de volledig ingerichte keuken kunt u uw eigen maaltijd klaarmaken. Ook staat daar een waterkoker, theezakjes en een Nespresso apparaat met 6 soorten heerlijke koffie. De keuken is volledig ingericht met pannen, servies en bestek, glaswerk.

Badkamer
Bij dit appartement hoort een eigen toilet en badkamer. De doucheruimte heeft vloer- en muurverwarming. In  de kamer zijn badjassen aanwezig. Er is een korte gang van 2,5 mtr naar de douche.

Overig

  • Het appartement heeft vloerverwarming, cv  en airconditioning. U kunt middels een eigen thermostaat de temperatuur regelen.
  • Het appartement heeft een eigen ingang.
  • Het ontbijt wordt op verzoek in  de kamer of in de keuken geserveerd.
  • Elk appartement heeft een eigen terras. Daarnaast mag de gehele tuin (ca 4500 m2) gebruikt worden.
  • Ons huis is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Gratis Wi-Fi

Reserveren?

Klik op onderstaande knop om zelf uw reservering te maken.

BOEK NU

 

Foto's Lemferdinge

Contactgegevens

Erfgoed Logies “de Hooge Stukken”
Westerhorn 35
9761 VN Eelde

tel: +31 (0) 50 7370 309
mob: +31 (0)6 4397 5857
e-mail: info@dehoogestukken.nl

Facebooklogologo