De Hooge Stukken

De Hooge Stukken

De Hooge Stukken.

De naam “de Hooge Stukken” verwijst naar de weilanden waarop onze gasten uitkijken vanuit appartement Lemferdinge en suite Vosbergen.

Al op heel oude kadastrale kaarten vonden we de naam Hooge Stukken. “Stukken”  duidt op een perceel grond. “Hoog”  heeft letterlijk te maken met de hoogte van het perceel ten opzichte van zijn omgeving.

Ons Erfgoedlogies ligt net buiten de plaats Eelde op 700 mtr van het centrum. De afstand naar de Grote Markt in Groningen is 12 km en is uitstekend per fiets, auto of openbaar vervoer te doen. Er zijn mooie fietsroutes naar het centrum van Groningen.

Het Paterswoldse Meer, het Friesche Veen en de Landgoederengordel tussen de Hooge Stukken en de stad Groningen enerzijds en de mooie diverse landschappen en dorpen van Noord-Drenthe anderzijds maken de Hooge Stukken tot een perfecte uitvalsbasis van een paar dagen heerlijk genieten.

Langs de overs van het meer zijn vele en mooie restaurants te vinden.

Vanuit de Hooge Stukken zijn er prachtige  fietsroutes naar de bossen van Zuidlaren, de Drentsche Aa, de Onlanden en Norg en Veenhuizen. Kaarten met fietsknooppunten en routes zijn aanwezig.  U kunt met eigen fiets of met één van onze fietsen genieten van een prachtig gebied.

Reserveren?

Klik op onderstaande knop om zelf uw reservering te maken.

BOEK NU

Contactgegevens

Erfgoed Logies “de Hooge Stukken”
Westerhorn 35
9761 VN Eelde

tel: +31 (0) 50 7370 309
mob: +31 (0)6 4397 5857
e-mail: info@dehoogestukken.nl

Facebooklogologo