Over ons

Over ons

Wie zijn wij ?

Ybo en Tia Vroom. In 2004, Na 35 jaar detailhandel in Groningen, vonden wij onze nieuwe woon- en leefbestemming aan de Westerhorn in Eelde-Paterswolde. Een woonboerderij, landelijk gelegen een paar kilometer ten zuiden van de stad Groningen en op loopafstand van de uitgebreide natuurgebieden van de Onlanden. Het Paterswoldse meer en de unieke landgoederengordel maakten het plaatje compleet. Een periode van 4 jaar van verbouwen en realiseren van de vele wensen brak aan.

Wij2

 

Erfgoedlogies 

Toen gaandeweg het jaar 2008 dichterbij kwam, deed zich de gelegenheid voor om aansluiting te vinden bij Erfgoed Logies. Een kwaliteitslabel voor logies in Historisch Erfgoed. Door opgedane reiservaringen in het buitenland wisten we intussen wat gastvrijheid en samen delen van deze unieke locatie kon betekenen. We richtten de appartementen in onder het motto " als het plezierig en comfortabel overnachten is voor ons zelf, dan is dat het ook voor onze gasten ". De officiele opening in mei 2008 werd verricht door Brigitte Bormans, de direktor van Erfgoed Logies. 'De Hooge Stukken ' was een feit.

Drie zeer complete appartementen met zit- en slaapkamers, eigen badkamers, een eigen entree.  Behalve suite Vosbergen hebben de appartementen Lemferdinge en Vennebroek een eigen keuken. En ontbijten ? Een kwestie van keuze. Het kan zoals de gast het wenst, in overleg.

 

Maak een keuze

Reserveren?

Klik op onderstaande knop om zelf uw reservering te maken.

BOEK NU

Contactgegevens

Erfgoed Logies “de Hooge Stukken”
Westerhorn 35
9761 VN Eelde

tel: +31 (0) 50 7370 309
mob: +31 (0)6 4397 5857
e-mail: info@dehoogestukken.nl

Facebooklogologo